Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Joc educativ, lipeste stickere pe mozaicul

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Cod produs
38309
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

4 planse cu imagini punctate, 4 suporturi pentru planse si 1080 de stickere din spuma fac parte din acest joc educativ. Copii au posibilitatea de a explora si invata intr-un mod placut si distractiv despre autovehicule terestre, maritime si aeriene.

Plansele au imprimate imagini cu autovehicule care sunt marcate pe zone si sunt impartite in mai multe zone colorate. Folosind stickerele, copilul trebuie sa completeze fiecare zona pas cu pas, conform principiului unui mozaic. Este important sa tineti cont de culoare, astfel incat stickerele sa se potriveasca, completand toate zonele de pe planse. Aceasta lucrare minutioasa este incredibil de utila pentru dezvoltarea atentiei, concentrarii, gandirii spatiale si logice si, de asemenea, copilul va invata perseverenta si capacitatea de a finaliza lucrarea inceputa.

Umpland plansa cu stickere, micul invatacel isi va largi orizonturile si, cel mai important, se va distra!

Plansa completata poate fi folosita pentru mai multe jocuri. De exemplu, denumiti partile autovehiculelor pe care copilul ar trebui sa le gaseasca sau descrieti anumite puncte de interes, astfel incat sa le ghiceasca si sa le gaseasca pe plansa.

Dimensiune ambalaj: 25.5 x 18 x 3.5 cm

Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Varsta: 36 luni+

Material: Plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura