Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie pentru dentitie, senzoriala, Montessori, OZN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62 lei Lei
Cod produs
38227
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Aceasta jucarie nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui proaspat parinte. Este o jucarie revolutionara de dentitie, din silicon de inalta calitate, fara BPA si ftalati, dar este si o jucarie senzoriala Montessori care il va incuraja pe copilul tau sa cunoasca diferite sunete si vibratii produse prin tragerea snururilor colorate, de diferite texturi. Jucaria este conceputa in forma de OZN pentru a stimula curiozitatea si imaginatia bebelusului.

Partea laterala a jucariei OZN este prevazuta cu butoane moi pe care cel mic le poate atinge si apasa, exersand in acest fel dexteritatea si abilitatile motorii fine. Cealalta parte este echipata cu 1 nasture si 3 gauri. Snururile texturate pot fi trase dintr-o parte in alta pentru a lasa bebelusul sa simta diferite sunete si vibratii.

Jucaria OZN nu ajuta numai la dezvoltarea simturilor copilului, ci il ajuta si sa se linisteasca in perioadele de eruptie dentara. Fiind realizata din silicon alimentar si ABS, material 100% sigur, non-toxic, fara BPA si ftalati, ea poate fi mestecata si rontaita de voie in conditii de maxima siguranta. In plus, este si usor de curatat.

Aceasta jucarie interactiva si amuzanta dezvolta abilitatile motorii fine, cultiva curiozitatea copilului si ajuta la recunoasterea si invatarea diferitelor forme si culori.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Material: Silicon, Plastic

Dimensiuni: 16.5 x 16.5 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura