Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Joc de inteligenta Mastermind, din lemn, Montessori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Cod produs
36623
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Joc de inteligenta Mastermind, din lemn, un joc de logica si strategie potrivit pentru amatori de sah si pentru cei care doresc sa dezvolte abilitatile lor de gandire strategica si logica.

Acest joc va ofera o combinatie interesanta de gandire logica si strategie, precum si elemente specifice sahului. Este potrivit pentru doi jucatori si poate fi o modalitate distractiva de a dezvolta abilitati cognitive.

Tabla de sah din lemn cu orificii speciale: Acesta pare a fi elementul central al jocului, cu orificii speciale pentru plasarea pionilor.

Placa de acoperire speciala: Aceasta este folosita de jucatorul care formeaza parola pentru a-si ascunde pionii si a furniza indicii descifratorului.

Pioni negri: Acestia indica culoarea si pozitia corecta a unei piese de sah. Descifratorul va plasa acesti pioni in incercarea de a ghici parola.

Pioni albi: Acestia indica ca o piesa de sah are culoarea corecta, dar este plasata intr-o pozitie gresita.

Pioni colorati (13 x 8 culori): Acesti pioni ar putea fi folositi pentru a reprezenta piesele de sah si pentru a crea configuratia parolei.

Reguli de joc:

Designerul incepe prin a alege o configuratie de piese de sah care reprezinta parola. El plaseaza pionii pe tabla de sah si acopera aceasta configuratie cu placa de acoperire.

Descifratorul incepe sa ghiceasca parola prin plasarea pionilor negri si albi pe tabla de sah. El aseaza pioni negri pe pozitiile unde crede ca sunt atat culoarea corecta, cat si pozitia corecta a pieselor de sah.

Designerul raspunde cu informatii despre corectitudinea sau incorectitudinea plasarii pionilor negri si albi. Aceste raspunsuri il ajuta pe descifrator sa ajusteze configuratia sa de piese de sah si sa continue sa ghiceasca.

Descifratorul isi continua incercarile de ghicire pana cand reuseste sa descopere parola corecta.

Dupa ce descifratorul ghiceste parola corecta, rolurile se inverseaza, iar designerul devine descifrator pentru urmatorul joc.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Varsta: 3 ani+

Dimensiune: 33.5 x 17 x 1.5 cm

Material: lemn bine finisat, vopsit cu lacuri non-toxice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura