Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie ceas 3D din lemn cu forme geometrice detasabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

98 lei Lei
Cod produs
38354
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Copiii pot invata informatiile de baza ale timpului. Exista, de asemenea, doua blocuri, unul contine AM & PM si unul contine vremea, pentru educatia timpurie si activitatiile scolare.

Ceas din lemn natural, de dezvoltarea inteligentei cu o constructie solida care asigura ani de joaca fara deformare sau decolorare a culorilor.

Acest joc de invatare din lemn il va ajuta pe copilul dvs. sa sorteze, sa recunoasca formele si sa aiba abilitati de gandire critica, in timp ce pune piesele in gaurile corespunzatoare. il poate ajuta pe copilul dumneavoastra sa-si dezvolte abilitatile motorii fine, dexteritatea si coordonarea ochi-mana.

Jucaria din lemn cu tabla puzzle poate oferi multe activitati - sortarea culorilor , numararea pieselor, stivuirea blocurilor, denumirea culorilor.

Ceasul are cifrele orelor detasabile si pot fi folosite pentru jocul de sortare a formelor din lemn, copiii pot potrivi culorile, sorteaza formele si rezolva puzzle-ul in timp ce dobandesc abilitati motrice si cognitive prin joaca.

Copiii vor deprinde abilitatile de comunicare, interactiunea parinte-copil dar si invatarea timpului, a formelor geometrice dar si a cifrelor.

Ajutati-va copiii sa imbunatateasca dexteritatea, controlul motorului fin, coordonarea ochi-mana in timp ce se joaca si construiesc cu tabla de numarat din lemn.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Materiale: Fabricat din lemn masiv de inalta calitate. Marginile sunt netede si rotunjite pentru siguranta copilului.
Dimensiune: Aprox. 30 x 21,5 x 6 cm
Varsta recomandata: + 12 Luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura