Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Puzzle 3D animale - tetris - lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Cod produs
37865
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Puzzle 3D animale tip tetris - lemn

Jocul vine insotit cu o tavita din lemn cu 2 fete, avand astfel 2 niveluri de dificultate: o fata pe care este gravat conturul animalelor, ajutand astfel copiii mai mici sa realizeze puzzle-ul si o fata simpla, pentru copiii mai mari, care nu mai au nevoie de indicatii ajutatoare.

Puzzle-ul 3D cu piese din lemn in forma de animale ajuta copiii mici sa-si dezvolte abilitatile motorii fine capacitatea de a se concentra si dexteritatea. In cazul copiilor mai mari, jocul inspira imaginatia, simtul artistic si interesul pentru animale, dezvolta gandirea logica si capacitatea copiilor de a rezolva probleme.

Cu siguranta, cei mici vor petrece suficient de mult timp incercand sa aranjeze animalutele pe tabla din lemn, potrivind formele de dinozauri impreuna cu cele de animale salbatice, domestice si marine.

Totodata, copiii se pot juca si individual cu figurinele din lemn, inventand povesti si creandu-si propria gradina zoologica.

Rugam parintii sa fie atenti cand ofera jocul copiilor mai mici, deoarece unele piese au dimensiuni mai mici si pot fi inghitite cu usurinta. Tocmai din acest motiv, jocul este recomandat copiilor cu varste peste 3 ani.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Dimensiuni ambalaj: 30 x 30 x 1.5 cm

Materiale: Lemn
Trimite mesaj
Din Gura in Gura