Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie Trusa de scule din lemn, Montessori, 10 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
38896
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Micutul datorita acestei jucarii isi poate dezvolta abilitatile manuale si motorii si isi poate stimula imaginatia. Este un cadou perfect pentru baietii si fetele creative.
Trusa este realizata din lemn natural, cu atentie la cele mai mici detalii, care stimuleaza imaginatia copilului de la o varsta frageda si il ajuta sa se familiarizeze cu proprietatile diferitelor obiecte.

Marginile au fost rotunjite usor pentru siguranta copiilor. Uneltele nu au margini ascutite. Setul poate fi usor mentinut curat stergand cutia si accesoriile cu o carpa umeda.

TOTUL INCLUS - Setul contine o cutie si accesorii precum: suruburi, ciocan, chei si multe altele. Jucaria este usor de transportat. Pur si simplu impachetati toate articolele si duceti-le cu dvs., pentru o excursie, la familie, la prieteni, la gradinita.

JUCARII DIN LEMN - este o oferta atemporala care il va incanta pe fiecare copil. Frumusetea clasica a lemnului si durabilitatea acestuia l-au facut intotdeauna foarte popular. Aceasta materie prima arata minunat atat in culori naturale, cat si vopsite.

SIGUR - Datorita faptului ca, cutia si accesoriile sunt realizate din lemn, acestea sunt sigure pentru fiecare copil. Materia prima naturala inseamna ca, chiar daca copilul tau isi baga jucaria in gura, nu va intra in contact cu plasticul.

JOACA SI INVATA - Setul indeplineste perfect un rol educational in timpul jocului. Invata creativitatea, gandirea logica si ajuta la dezvoltarea abilitatilor manuale si a abilitatilor motorii mici. Un copil mic poate crea structuri simple din elementele incluse in set. De asemenea, copiii practica rabdarea si concentrarea cu o jucarie.

DIMENSIUNI & MATERIALE
Material: Lemn

Varsta recomandata: 3+ Ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura