Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie Set 6 lacate masinute pentru invatat si asociere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
38079
Out Of stock
Descriere
Detalii produs:

Jucaria de deblocare a masinii este fabricata din plastic ABS reciclabil, non-toxic, de inalta calitate. Marginile si colturile sunt tratate special, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji ca mainile bebelusului dumneavoastra sunt zgariate atunci cand se joaca.

Contine 6 masini cu numere imprimate pe ele si 6 chei numerice potrivite. Fiecare lacat are o forma diferita, asa ca bebelusul trebuie sa aleaga cheia potrivita pentru a deschide broasca, ceea ce poate dezvolta abilitatile practice ale copiilor.

Bebelusii pot incepe sa le joace cu masini push, apoi invata numere, culori, functii ale masinii si pot gasi cheia digitala corespunzatoare, pas cu pas pentru a debloca o varietate de moduri de joc.

Masinile pot dezvolta abilitatile timpurii de secventiere matematica si recunoasterea numerelor, promoveaza coordonarea ochi-mana ale bebelusului si abilitatile de gandire logica si imbunatatesc recunoasterea de sine.

Jocul contine 6 bucati diferite modele de masini inertiale, inclusiv masina de politie, camion de pompieri, ambulanta, autobuz scolar, autobuz cu ceai cu lapte, camion cu inghetata. Copiii pot recunoaste culorile si vehiculele si nu numai.

DIMENSIUNI & MATERIALE
Dimensiune: 9.5 x 7 cm

Material: Plastic ABS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura