Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 7 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie Casuta sortator Ferma din lemn cu figurine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Cod produs
40297
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Aceasta Casuta sortator Ferma din lemn cu figurine este cadoul perfect pentru copiii cu varsta de peste doi ani, oferind o combinatie irezistibila de distractie si invatare. Este solutia completa pentru a tine pasul cu imaginatia si curiozitatea celor mici!

Casuta sortator este o jucarie minunata pentru copiii pasionati de lumea animalelor de la ferma. Este compacta si poate transporta distractia si educatia oriunde!

Casuta de la ferma din lemn este un joc portabil de sortare care vine cu piese mari in forma de animale de la ferma, fermieri si un tractor.

Include 10 piese din lemn reprezentand animale si vehicule tipice pentru o ferma:

- rate, cal, porc, capra, oaie, gaina, caine, vaca, tractor si fermier.

Fiecare piesa se potriveste perfect in gaura de forma corespunzatoare de pe hambar, oferind copiilor ocazia de a dezvolta abilitati de potrivire si sortare.

Casuta sortator vine cu usa ce se poate deschide, facilitand accesul rapid la toate piesele de joc.

Gratie manerului robust, acest joc este usor de transportat, asigurand distractia in deplasare.

Dezvoltarea Abilitatilor Motorii Fine: Piesele groase sunt usor de prins si manevrat pentru manutele mici, promovand dezvoltarea coordonarii si dexteritatii.

Stimuleaza Imaginatia: Setul incurajeaza joaca imaginativa, permitand copiilor sa creeze propriile lor scenarii de ferma.

Siguranta si Durabilitate: Realizat din materiale de lemn de calitate, acest set este atat durabil, cat si sigur pentru copii.

Cu dimensiuni compacte de 19 cm x 17.5 cm x 16.5 cm si culori simple si placute, din material lemnos si vopsea ecologica, este atat de atragatoare, cat si sigura pentru cei mici!

DIMENSIUNI & MATERIALE
Material: Lemn

Varsta recomandata: 3+ Ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura