Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 9 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jucarie Carucior de inghetata din lemn, cu magnet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

259 lei Lei
Cod produs
40895
Out Of stock
Descriere
Detalii produs:

Dragut si educational: Jucariile de inghetata din lemn ROBUD sunt concepute pentru a promova limbajul si incurajeaza jocul imaginativ, inclusiv inghetata, conuri de inghetata, camion de inghetata.

SIGURANTA SI NATURA: Jucaria Ice Cream Truck este fabricata din lemn, constructie robusta si durabila, Suprafata este neteda, fara bavuri, Toate marginile au un design cu colturi rotunjite, Astfel, copiii dvs. mici nu se vor rani pe jucarie.

JOACA INTERACTIVA: Copiii adora sa scobeasca inghetata si sa faca diferite combinatii de culori/ arome. Magnetul de pe fiecare culoare de inghetata si topping comunica cu lingura pentru a spune ce este.

ATAT DE MULTA DISTRACTIE: Caruciorul de jucarie are un design de depozitare pentru depozitarea usoara a tuturor pieselor. Cele 4 roti il fac usor de mutat oriunde, Include conuri colorate de inghetata, inghetata si lingura.

CEL MAI BUN CADOU: Aceasta jucarie interactiva din lemn cu mancare interactiva va atrage cu siguranta copiii. modalitate perfecta de a tine copiii ocupati in timp ce gatiti. Recomandat pentru copii 3 4 5 ani fete baieti baieti Ziua de nastere cadou de Craciun.

SET DE JOACA CU CARUCIOR DE INGHETATA - INSPIRA JOCUL INTERACTIV SI DEZVOLTAREA SOCIALA.

Super dragut si usor de asamblat, Copiii tai si imaginatia prietenilor ei a fost nesfarsita! A venit cu atat de multe piese alimentare. Caruciorul de jucarie are roti si un maner pentru a trage, astfel incat copiii dvs. sa il traga in jurul valorii de

DIMENSIUNI & MATERIALE
Material: Lemn

Varsta recomandata: 3+ Ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura