Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Joc placa Montessori cu 5 activitati, din lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
38517
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Jocul multifunctional Busy Board este conceput pentru a se potrivi in viata de zi cu zi si pentru a atrage copiii sa se joace pentru mult timp. Jucariile bune pentru dezvoltarea abilitatilor motorii fine vor ajuta copilul mic din viata ta sa creasca si sa descopere cum se leaga de lume.

Jucarie Montessori pentru copii mici: Aceasta placa de activitati este conceputa pentru a dezvolta sensibilitatea copilului, pentru a promova abilitatile motorii fine, coordonarea ochi-mana, recunoasterea culorilor si abilitatile de baza. Este o jucarie educativa excelenta pentru copii de 1 an si mai mari.

Jucarii de calatorie pentru copii mici: Placa Busy Board poate fi o jucarie senzoriala pentru copiii cu autism, o jucarie de dezvoltare pentru bebelusi. Jucaria senzoriala are o dimensiune usor de transportat, fiind astfel partenerul perfect de joaca pentru copilul tau in miscare. Este o excelenta jucarie de calatorie in avion pentru copiii de 1 an.

Jucarie sigura pentru bebelusi: Siguranta jucariilor este cea mai importanta pentru copiii de 1, 2 si 3 ani. Aceasta jucarie pentru copii mici este fabricat din materiale de inalta calitate, cu margini lustruite, mai sigure decat blocurile de lemn obisnuite, pentru a asigura ca copilul tau se joaca in siguranta si fericit timp de ore.

Cadou pentru copii: Aceasta placa are 6 activitati diferite.

- puzzle incastru
- intrerupator
- robinet
- castaneta rotunda
- roata
- stampila / sigiliu patrat/a cu surub si piulita

Fiecare parte poate fi demontata si atinsa individual, permitand copilului tau sa experimenteze bucuria descoperirii. Este un cadou minunat pentru copiii de 1, 2 si 3 ani.

Caracteristici:

Nu toti copiii au abilitati practice puternice, asa ca au nevoie sa invete in timp ce se joaca.
Jucariile senzoriale din lemn stimuleaza dorinta copiilor de a explora lumea si satisfac curiozitatea acestora.
Tabla Montessori este fabricata din materiale sigure si este realizata cu grija manual, fara margini ascutite.
Include 5 combinatii diferite de elemente.
Tabla de activitati Montessori este jucaria de calatorie perfecta pe care copiii o pot juca oriunde, alaturi de familie.

DIMENSIUNI & MATERIALE

Material: Lemn

Varsta recomandata: 1 an+

Dimensiuni: 14.5 cm x 14.5 cm x 3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura