Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ne jucam. invatam. ne distram

Membru Bizoo de 5 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Joc set 2 x Cartonase puzzle, asociere cap si coada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Cod produs
39031
Out Of stock
Descriere
Detalii produs:

Da viata jocurilor educationale cu noul nostru Set 2 Set 2 x Cartonase asociere tip cap si coada, un mod captivant de a-i incuraja pe cei mici sa-si dezvolte abilitatile cognitive si de asociere. Cu doua seturi de cate 16 cartonase fiecare, adica 32 de piese/set pline de culoare si distractie, aventura educatiei devine si mai fascinanta!

Ce Gasesti in Set: Fructe si Legume: Exploreaza lumea culorilor si formelor cu 16 cartonase ilustrate cu fructe si legume delicioase. Asociaza-le inteligent pentru a forma perechi captivante.

Animale: Imbarca-te intr-o calatorie prin regnul animal cu alte 16 cartonase ilustrate cu creaturi adorabile. Potriveste capetele si cozile pentru a aduce animalele la viata.

Cum Se Joaca: Fiecare cartonas are un cap si o coada asa ca pune-ti mintea la contributie pentru a face perechi perfecte. Amesteca cartonasele si asaza-le cu fata in jos. Incepe sa descoperi si sa asociezi capetele si cozile, dezvaluind lumea colorata a fructelor, legumelor si a animalelor.

Beneficii Educationale:Dezvoltarea Asocierii: Incurajeaza gandirea logica si abilitatile de asociere ale copiilor prin punerea in perechi a capetelor si cozilor. Stimularea Imaginatiei: Cartonasele viu colorate si ilustratiile adorabile inspira imaginatia si creativitatea micutilor. Joc Interactiv: O modalitate distractiva de a petrece timp impreuna, stimuland comunicarea si colaborarea.

Setul 2 x Cartonase asociere tip cap si coada aduce bucurie in procesul de invatare, transformand educatia intr-o aventura plina de descoperiri. Asaza capetele si cozile impreuna si pregateste-te pentru o calatorie fascinanta prin lumea asociarilor!

DIMENSIUNI & MATERIALE

Varsta recomandata: 12 luni+
Material: Hartie / Carton
Culoare: Color
Dimensiuni pachet: 11.5cm x 11.5cm
Numar cartonase: 32.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura